luni, 23 februarie 2009

Nokia N86

Producatorul finlandez de telefoane mobile, Nokia, ne pregateste o surpriza pentru jumatatea acestui an. Este vorba de un nou terminal GSM, N86 8MP.
Da, ati ghicit, noul telefon va avea o camera de 8 megapixeli. Dar spre deosebire de celalate branduri care au aceasta caracteristica (Samsung i8510 Innov8, LG KC910 Renoir, Sony Ericsson C905, etc.), cei de la Nokia au un avantaj datorita opticii Carl Zeiss pe care o folosesc pentru camerele terminalelor. Astfel claritatea si calitatea filmelor si fotografiilor surprinse este mult superioara celorlalte telefoane.
Cu siguranta va fi senzatia momentului acest telefon. Si nu numai darorita camerei. Noua gama de telefoane mobile se mai lauda cu GPS incorporat, functie aGPS, memorie interna de 8GB si posibilitatea maririi ei pana la 16GB -slot de card microSD-, display cu redare de pana la 16 milioane de culori, Wi-Fi, design atractiv cu un sistem dublu de slide. Momentan mai multe detalii nu va putem oferi, asteptam sa il testam si revenim cu mai multe opinii si specificatii.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu